Back To Top Button

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – NEON TUBE

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – NEON TUBE

 

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото и гумата на овој молив се во јаки неон бои што му даваат атрактивен и модерен изглед.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.