Back To Top Button

БУШАЧ ПЕРФОРАТОР – МАЛ 12 ЛИСТА

БУШАЧ ПЕРФОРАТОР – МАЛ 12 ЛИСТА

Висококвалитетни метални перфоратори со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– 12 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба