ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

 

ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN – квалитетен лепак со глитер кој може да служи и како дополнителна декорација на цртежите. Достапен во 9 разлчни бои.