МРСНИ БОИЦИ – Џамбо S-Cool 1/12

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

МРСНИ БОИЦИ – Џамбо S-Cool 1/12

 

НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.