Четки за Темперни Бои S – COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Четки за Темперни Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 16) за цртање на ситни детали и на широки површини.