Четки за Темперни Бои PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Четки за Темперни Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 20) за цртање на ситни детали и на широки површини.