Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

Пакување: 12 различни бои во туба