Четки за Водени Бои PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Четки за Водени Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 12) за цртање на ситни детали и на широки површини.