Водени Бои + Четка S-Cool

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Водени Бои + Четка S-Cool – водените бои СКУЛ се направени од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.