Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.