БЕЛА ТАБЛА – МАГНЕТНА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БЕЛА ТАБЛА – МАГНЕТНА

 

БЕЛА ТАБЛА – МАГНЕТНА – еднострана магнетна табла со алуинумски рабови и сталак за маркери идеална за секојдневна употреба. Практична и погодна за секакви презентации, семинари и за во канцеларии и училници.

Достапна во повеќе димензи:

– 45 x 60 cm
– 60 x 90 cm
– 90 x 120 cm
– 100 x 150 cm
– 120 x 180 cm
– 120 x 240 cm