СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

 

СПОКУВАЛКИ ВО БОЈА направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии и бои.

Димензии: 28mm , 50mm