МАУС БЕЗЖИЧЕН HIGHLINE – MEDIA RANGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE

 

МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.