БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C – MEDIA RANGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C- MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C- MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за различни видови на уреди.

Големина: BABY C

Волтажа: 1.5 V

Капацитет: 5960 mAh