БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за различни видови на уреди.

Големина: E BLOCK

Волтажа: 9 V

Капацитет: 632 mAh