БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за секакви врсти на различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

Големина: ААА

Волтажа: 1,5 V

Капацитет: 724 mAh