БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE – долготрајни литиумски батерии од германскиот производител Media Range. Идеални за уреди како часовници, калкулатори, камери, клучеви од кола, далечински управувачи и слично.

Големина: Coin Cell

Волтажа: 3 V

Капацитет: 220 mAh