ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING наменето за канцелариска, школска и домашна употреба. Достапно е во повеќе бои.

 

Боја на мстило: плава