PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – STICK SUPER SOFT

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – STICK SUPER SOFT

 

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – STICK SUPER SOFT наменето како за школска така и за канцелариска употреба. Достапно е со мастило во повеќе различни бои.

Боја на мстило: плава / црвена / зелена / црна

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/50