PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – FIGURINE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – FIGURINE

 

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – FIGURINE – квалитетно хемиско пенкало наменето како за школска така и за канцелариска употреба. Има мек грип кој овозможува лесно и удобно пишување. Достапно во две бои.

 

Боја на мстило: плава

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/12