PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ PASTELL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ PASTELL

 

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ PASTELL – висококвалитетно метално пенкало во забавни пастелни бои. Идеално како за канцелариска така и за школска употреба. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да го користите во секоја прилика. Достапно во повеќе бои.

 

Jazz серијата е достапна и во elegance, velvet, pastel и classic варијатна.

Jazz серијата е достапна и како налив перо.