OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА е совршено како промотивен поклон со вашето лого. Доспно е во повеќќе бои, има метално тело и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: плава