OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING (oil based)

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING(oil based)

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING (oil based) наменето како за канцелариска така и за школска употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: плава

Мина: 0.7 mm

Кутија: 1/12