ABC – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЕДНОКРАТНО

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ABC – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЕДНОКРАТНО

 

ABC – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЕДНОКРАТНО достапно во 3 бои.

Мина: 0,7 mm