ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SQUEEZY PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN SQUEEZY

 

ПЕЛИКАН SQUEEZY – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.