ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AS 40 PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AS 40

 

ПЕЛИКАН AS 40 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.