ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN 490

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN

 

ПЕЛИКАН текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.