ТЕКСТМАРКЕР – OFFISHOP

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ТЕКСТМАРКЕР ОФФИШОП

 

ОФФИШОП текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.