ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

 

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело со клик механизам и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска употреба.

Достапно во повеќе бои.