ХЕФТ МАШИНКА OFFISHOP – 240 ЛИСТА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 240 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 240 ЛИСТА – професионална хефт машинка со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е обложена со гума за удобно и лесно користење. Идеална за користење во вашата канцеларија. Капацитет – 240листа.