ХЕФТ МАШИНКА МАЛА -15 ЛИСТА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА – 15 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА – 15 ЛИСТА – мала, компактна хефт машинка за користење во канцеларија или дома. Хефта до 15 листа. Достапна во повеќе бои.