СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН OFFISHOP

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН ОФФИШОП

 

СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН ОФФИШОП – скалпел со врвен квалитет за прецизно сечење. Имаат сечиво од нерѓосувачки челик и гумирана ергономска дршка.