СКАЛПЕЛ ПЛАСТИЧЕН LIONER ГОЛЕМ И МАЛ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

СКАЛПЕЛ ПЛАСТИЧЕН ГОЛЕМ И МАЛ

 

СКАЛПЕЛ ПЛАСТИЧЕН ГОЛЕМ И МАЛ – скалпел со пластична дршка и сечиво од нерѓосувачки челик.

Достапен во две димензии: мал – 9мм   /   голем – 18mm