НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

 

ПЕЛИКАН НОЖИЦИ – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.