НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm

 

НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.