ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.