СЕЛОТЕЈП 15мм х 30м

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

СЕЛОТЕЈП 15мм х 30м

 

СЕЛОТЕЈП ТРАКА 15мм х 30м. Издржлива и квалитетна трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.