ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25ММ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25mm

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25mm за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст ПВЦ материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 25мм.