ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст ПВЦ материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 15мм.