Калкулатор Математички OFFISHOP

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Калкулатор Математички OFFISHOP

 

Калкулатор Математички OFFISHOP високавалитетен и долготраен. Има дисплеј во 2 реда и 240 различни функции (математички , тригонометриски) и е идеален за покомплицирани математички операции.