Калкулатор за Биро OFFISHOP EXTRA LARGE

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Калкулатор за Биро OFFISHOP EXTRA LARGE

 

Калкулатор за Биро OFFISHOP EXTRA LARGE високавалитетен и долготраен. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска употреба.

– голем екран со 12 бројки

– LCD дисплеј

– соларно напојување / батерија (dual power)

– автоматско исклучување