КОРЕКТОР РОЛЕР – OFFISHOP 12m

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

КОРЕКТОР ТРАКА OFFISHOP 12М

 

Коректор трака Офишоп (5mm x 8m) за брзо, лесно и прецизно корегирање на грешките. Има ергономски облик за полесна употреба. Нетоксичен.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←