ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

 

ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN со премиум квалитет и јаки бои. Погоден за екстра тенко пишување, цртање или боење. Наменет за канцелариска и школска употреба. Достапен во повеќе различни бои.

Дебелина на траг: 0,4 mm