ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

 

ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN со одличен квалитет. Дебелина на траг од 0,4 мм.

Достапен во 10 различни бои.