ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

 

Пеликан перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Дебелина на траг: 1,5 mm.

Достапен во повеќе различни бои.