CD DVD МАРКЕР – PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN

 

ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.