ДРВЕН МОЛИВ HB – ПРЕМИУМ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДРВЕН МОЛИВ HB – ПРЕМИУМ

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во црна боја со јаки неон линии по неговата должива што го прави интересен за сите деца.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.