ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата.