ФОЛИЈА ЗА ЛАМИРАЊЕ / ПЛАСТИФИКАЦИЈА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ФОЛИЈА ЗА ЛАМИРАЊЕ / ПЛАСТИФИКАЦИЈА

Го штити испринтаниот документ од вода и прашина.