ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ

Жичана чаша за спојувалки изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.